Tip- č.1

04.05.2013 20:59

 

Autor: tej-Krásná.cz

Co obléknout do školy - džíny a triko jsou nuda, buď originálnější

 
 
Do školy - 4
zdroj: www.polyvore.com Do školy - 4
 
 

Můžeš být krásná i ve škole, stačí občas obohatit svůj vzhled o něco hezkého.

Džíny a obyčejné triko nosí každá druhá, zkus být trochu originálnější a doraz do školy s něčím lepším a hezčím. Stačí přeci občas prohrábnout šatník a vhodně skombinovat pár věcí dohromady.

 

 

Do školy - 5
(Foto: www.polyvore.com)

 

 

Sukně

 

Sukně se dá nosit celoročně. V létě je příjemná, v zimě si pod ní hodíš punčocháče a přidáš vysoké kozačky. Dnes se vyrábějí ve všemožných barvách a provedení. Neupínej se jen na ty džínové, vyzkoušej i jiné materiály a zaexperimentuj i s nezvyklými barvami a vzory. Kytičky, puntíky nebo klikyháky, vše je hezké, když se to doplní třeba o čistě bílé triko či halenku.

 

 

Do školy - 1
(Foto: www.polyvore.com)

 

 

Šortky

 

Vůbec není pravda, že se šortky nosí jen v létě. Zkus si pod ně obléci teplé punčocháče, nazuj si kozačky a uvidíš, že budeš originálně úžasná. K šortkám si můžeš zvolit v podstatě cokoliv, od obyčejného trika po elegantní košili, záleží jen na designu.

 

 

Do školy - 2
(Foto: www.polyvore.com)

 

 

Šaty

 

Pletené šaty jsou v zimě naprosto dokonalé. Zahřejí, můžeš je využít i jako elegantní oblečení vhodné do společnosti, a navíc jsou krásné. Dnes je seženeš v každém butiku a můžeš si vybrat z nepřeberného množství. S krátkým rukávem, dlouhým, v různých barevných kombinací, se zajímavými vzory, s roláčkem a tak dál.

 

 

Do školy - 3
(Foto: www.polyvore.com)

 

 

Kalhoty

 

Zkus sáhnout po kalhotách z jiného materiálu než džínoviny. V zimě se ti budou hodit manžestrové, na jaře si zvol lesklé materiály, které zchladí. Dobré jsou také lehké látky a bavlna. Zvolit můžeš jakékoliv barvy, které vhodně skombinuj s obyčejným trikem.

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode